adroverbloc


visites

Hi ha vida sense donar canya al PP

adrover | 26 Maig, 2008 16:36

Setmaneta de feina i faig un foradet per penjar un POST. Què ha passat? Nadal s'ha posat les piles per confirmar que UM no marxarà amb el PP. M'entusiasmen aquestes mostres de fidelitat. Principalment quan me confirmaran que no m'abandonaran per un partit fet bocins, sense poder i sense líder. Tanta sort !

A ERC hi ha bufetades per activa i per passiva. En aquest cas la realitat supera a Polònia...

Ultima hora ja ha fet la seva aposta. L'enquesta de diumenge ho tenia clar. Creixen PSOE i UM. És l'aposta den Serra. Els del Bloc baixen. Curiositats: quan es tracta de comptar els del PSOE es sumen amb els d'Eivissa pel Canvi (amb dos diputats clarament adscrits al Bloc). Quan es tracta de comptar els del Bloc es compten separats dels de Menorca. Sincerament: No deixis que la realitat t'espenyi una portada a cop de talonari.

Dbalears. El primer diumenge Antich, ahir Nadal. Armengol a la sopa i tot. Del PSM ni se'n parla, el Bloc és invisible. L'operació Antich en PLA RENOVE

Comentaris

A part de fer-se la foto

Linda | 26/05/2008, 19:01

Els del psoE, a part de fer-se la foto a tots els actes catalanistes que es convoquen en aquestes illes, haurien de reemplaçar la portaveu del govern per algú que parli habitualment la llengua del país... com a mínim! Això per començar.
Els del bloc cert que no surten a la foto encara que s'hi posin a tort i a dret.
Els d'UM ho tenen cruu però ho fan bé. Han de vigilar que la màquina de menjar-se tothom -psoE- no se'ls engolesqui ...

Re: Hi ha vida sense donar canya al PP

amadeu | 26/05/2008, 19:01

Tens molta de raó: com per tot, la premsa viu de subvencions, en bona part.

L'opció seria inventar-nos la nostra, de premsa, i a muntar portades que ens afavoreixin. De fet, ERC al Principat ho nota molt, això de no tenir premsa amiga: AVUI i Vanguardia del Grup Godó, Periódico del PSOE.

I no te preocupis, amb les bregues d'ERC: l'any 31 en Macià va agafar en Companys pel Coll, i quasi li romp la cara, dedins l'Ajuntament. El que passa ara no és res!

Amics impossibles

guapo | 30/05/2008, 17:31

Com pot tenir erC amics si fa política tan xereca?

Ni des de diaris de sensibilitat catalanista es poden defensar polítiques que fan empegueir qualsevol persona amb dos dits de front.

El problema no són les bregues. Això són les conseqüències.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb