adroverbloc


visites

Matas a Miami, Antich a Saturn.

adrover | 16 Maig, 2008 20:35

Des dels mitjans s'està fent arribar a la ciutadania que després d'haver signat un acord amb els metges, la crisi econòmica i els escandols de corrupció i urbanístics han deixat la caixa ben buida. El disbarat econòmic de l'època Matas es comença a veure cada vegada més clar però no hem d'oblidar quins varen ser els seus socis, amb qui aprovaven els comptes i qui tenia prou poder com per haver botat quan havia de botar.

Si no hi ha doblers comença a ser hora que es faci un pla d'actuació a 2 anys on es marquin amb claredat quines són les prioritats d'aquest Govern. Ara és el moment de demostrar que hi ha una clara diferència amb el Partit Popular. Però es necessita una aposta més ferma. I, sincerament, les Conselleries del PSOE estan quedant més que tocades. Entre Son Espases, la llei Carbonero i la sra. Galmés en contínua desorientació, al sr. Antich li convé posar-se el vestit de president.

Si hem de ser sincers, les poques apostes clares van en el sentit del territori i la seva protecció. No em serveix l'argument: han malbaratat els doblers, han robat, hi ha crisi, tothom demana, no hi ha doblers, no podem fer res. No em serveix governar el 90% del temps pensant en guanyar les properes eleccions sense fer res més que queixar-se. Ara que tenim el PP tocat i ben tocat. No podríem dibuixar un altre país?

Comentaris

Dibuix

Martí | 16/05/2008, 21:41

Per dibuixar un altre pais s'ha de ser valent i impulsar importants reformes. Fer més eficients els serveis públics, disminuir la burocràcia, augmentar la productivitat i fer un pais més sostenible. Menys cost econòmic però massa cost polític quan es toca la cresta a la gent

PP-Progressistes

Turmeda | 16/05/2008, 23:20

La diferència és que el PP no li tossieu...

Està bé, quan l'esquerra intenta endreçar les malifetes de la dreta que des del sindicalisme groc se la vulgui enfonsar....

Quin personal!

Pau | 17/05/2008, 08:13

Sindicalisme groc? Ai, Turmenda, Turmeda, que se't veu el llautó!

I segurament vas per la vida de progressoista, no?

Sindicalisme groc?

adrover | 17/05/2008, 20:02

Tots els sindicats d'educació de les Illes (CCOO, UGT, STEI-i, FSIE i USO) han convocat dues jornades de vaga.

http://www.vilaweb.cat

No sé de quin sindicalisme groc parlam.

Votem a qui votem és imprescindible no rebaixar les exigències de país.

Per cert, el PP va rebre de valent.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb